Λαχταριστά τραγανά και μοσχοβολιστα κουλουράκια πορτοκαλιού - Χρυσές Συνταγές
Connect with us

Γλυκα

Λαχταριστά τραγανά και μοσχοβολιστα κουλουράκια πορτοκαλιού

Η Συνταγή είναι από κ. Aleka Thomaidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Αφράτα κουλουράκια με πολύ ωραία σχέδια!!!
Αν και νηστίσιμα, η γεύση τους δεν υπάρχει!

Υλικά
(νεροποτηρο ΠΕΡΊΠΟΥ 300 ML)
Ένα νεροποτηρο χυμό πορτοκάλι
Ένα νεροποτηρο ηλιέλαιο
Ένα νεροποτηρο ζάχαρη
Ένα μπέικιν
Μια βανίλια
Το ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Αλεύρι περίπου 750 γρ γχ

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υγρά υλικά βάζουμε το μπέικιν στο αλεύρι και ζυμωνουμε

Αφήνουμε να ξεκουραστεί μια ώρα η ζύμη

Μετά πλάθουμε τα τοποθετούμε στο ταψί με λαδόκολλα

Ψήνουμε στους 180 για 15 με 20 λεπτ

Η Συνταγή είναι από κ. Aleka Thomaidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση