Λαχταριστά Ροξάκια
Connect with us

Γλυκα

Λαχταριστά Ροξάκια

Η Συνταγή είναι από κ. ΒΑΣΩ ΓΙΑΡΕΝΗ‎ – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι γάλα
1 ποτηρι σπορελαιο
2 αυγά 1 κυβακι μαγια 700-800 γρ. Αλευρι φαριναπ4-5 κουταλιές κακάο
Λίγο κανέλα και ξύσμα πορτοκαλι στο σοκολατενιο μίγμα

Εκτέλεση:
Λιώνουμε την μαγια με το γαλα Ρίχνουμε όλα τα υγρά και ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγα σιγα το αλεύρι και ζυμώνουμε.

Χωρίζουμε σε 4 μέρη στο ένα κομμάτι θα προσθέσουμε Κακάο πορτοκάλι κανέλα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτα.

Συροπι
1. 1/2 ζάχαρη 4 ποτήρια νερό βράζουμε για 5 λεπτά

Η Συνταγή είναι από κ. ΒΑΣΩ ΓΙΑΡΕΝΗ‎ “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!