Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Nana Aslanoglou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά – Εκτέλεση
Χλιαρό νερό 2 κούπες,
2 φακελάκια ξερή μαγιά,
1 κ. σ. ζάχαρη,
1κ. γλυκού. αλάτι
2-3 κ. σ. σπορέλαιο,
αλεύρι περίπου 4-5 κούπες

Aυτά για την ζύμη ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί το αλεύρι στο τέλος όσο χρειαστεί να γίνει η ζύμη μαλακή και την σκεπάζουμε και την αφήνουμε να φουσκώσει.

Γέμιση :
Τσιγαρίζω 1ξερο κρεμμύδι 4-5 φρέσκα κρεμμύδια λίγο πράσο προσθέτουμε και τις πατάτες που τις έχουμε βράσει και τις έχουμε λιώσει ελαφρώς με το πιρούνι αλάτι πιπέρι ρίγανη.
Τα γεμίζουμε κόβοντας λίγη ζύμη και ανοίγοντάς την την κλείνουμε .
Και….. Καλή όρεξη..
Τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε με λαδόκολλα στο ταψί.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Nana Aslanoglou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΤέτοια υπέροχα πιροσκί δεν έχετε ξαναδοκιμάσει…
Επόμενο άρθροCheesecake βατόμουρο χωρίς ψήσιμο