Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ (για 24 μπισκότα)

αμύγδαλα
1 φλυτζάνι
νιφάδες βρώμης
2 φλυτζάνια
αλάτι
μια πρέζα μικρή
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
115γρ
ελαιόλαδο
½  φλυτζάνι
μέλι
½  φλυτζάνι
μαρμελάδα ή ξηροί καρποί ή κομμάτια κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ                     

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  • Αλέθουμε τα αμύγδαλα με ένα πολυκόφτη ή μπλέντερ, να μην γίνουν σκόνη. Αλέθουμε και τις νιφάδες βρώμης.
  • Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε τα αμύγδαλα, το αλάτι και τις νιφάδες βρώμης. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
  • Προσθέτουμε πρώτα το ελαιόλαδο και μετά το μέλι και ανακατεύουμε με μια κουτάλια ή σπάτουλα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας. 
  • Πλάθουμε το μίγμα σε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα απλώνουμε στο αντικολλητικό χαρτί.
  • Με το δάχτυλό μας ή με το πίσω μέρος από ένα μικρό κουταλάκι κάνουμε μια λακουβίτσα στο μπισκότο μας. Στη λακουβίτσα αυτή βάζουμε λίγη μαρμελάδα ή ένα αμύγδαλο, καρύδι ή ένα κομμάτι κουβερτούρα.
  • Ψήνουμε τα μπισκότα μας για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Διατηρούνται αεροστεγώς κλεισμένα για αρκετές μέρες.

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο :  realfamilyfood

Δες και αυτό!
Chicken Al Pesto
Διαφήμιση