Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Taxiarchis Papathanasiou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”. ΥΛΙΚΑ: 1 ΚΕΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΌ 1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Taxiarchis Papathanasiou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΕΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΌ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΑΥΓΑ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ ΧΥΜΟΣ + ΞΎΣΜΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΣΙΜΙΓΔΆΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΦΑΡΙΝΑ ΑΠ.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
2 ΦΛΙΤΖΆΝΙΑ ΖΆΧΑΡΗ
3 ΦΛΙΤΖΆΝΙΑ ΝΕΡΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΕΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΛΕΜΟΝΙ.

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΑΝΑΜΕΙΓΝΙΟΥΜΕ ΖΆΧΑΡΗ ΣΙΜΙΓΔΆΛΙ ΦΑΡΙΝΑ.
ΣΕ ΑΛΛΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟ ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΑΥΓΆ ΒΑΝΊΛΙΑ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΞΎΣΜΑ. ΕΝΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΊΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΆ ΜΕ ΣΠΆΤΟΥΛΑ.

ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΟ ΤΑΨΑΚΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΆ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ(ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ).

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΎΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΡΥΟ.

ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΊΜΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ Ή ΚΑΡΥΔΑΣ.

Η Συνταγή είναι της κ. Taxiarchis Papathanasiou“Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.