Η Συνταγή είναι από κ. Fabienne Vamvakari – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Η γεύση του μανταρινιού είναι απίστευτη και λατρεμένη !

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για την ποσότητα αυτή χρησιμοποίηουμε 10 μανταρίνια, αφού πρώτα γινουν ένας νοστιμότατος χυμός.

Κόβουμε τα φλουριά σε πολύ λεπτά μπαστούνια, τα ξεπίκριζουμε βράζοντας τα μια φορά για 10 λεπτά σε μπόλικο νερό, τα σούρωνουμε και μετά πρόσθετουμε 1 και μισό φλιτζάνι ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό.

Τα άφηνουμε όλα μαζί να βράζουν για 5-7 λεπτά.

Το κάνουμε για να αρωματίσουμε τα γλυκά αλλά τρώγεται και σαν γλυκό του κουταλιού.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Fabienne Vamvakari “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑπλά υπέροχη ιταλική καρμπονάρα
Επόμενο άρθροΥπέροχη Καρυδόπιτα, όπως την κάνει η γιαγιά