Η Συνταγή είναι από κ. ‎Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:

Χτυπαμε 5 αυγα με 125 γραμμαρια ζαχαρη να ασπρισουν!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε 155 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,1 βανιλια κοσκινισμενα και ανακατευουμε απαλα με μαριζ

Διαφήμιση

Τοποθετουμε σε τσερκι 28 η και ταψι και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 30 λεπτα αναλογα τον φουρνο

Το αφηνουμε να κρυωσει και με προσοχη κοβουμε να εχουμε 3 πατους η και 2

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε για.2 λεπτα 1 κουπα ζαχαρη,1 κουπα νερο!Το αφηνουμε να κρυωσει

ΚΡΕΜΑ:
Βαζουμε μισο λιτρο γαλα να ζεσταθει με μιση κουπα ζαχαρη

Ριχνουμε μεσα 3 κουταλιες της σουπας κορν φλαουρ,1 κουταλια της σουπας γεματη αλευρι αφου προηγουμενως τα διαλυσαμε σε λιγο απο το ζεστο γαλα

Ανακατευουμε μολις πηξει κατεβαζουμε και προσθετουμε 1 κουταλια της σουπας βουτυρο και μολις κρυωσει 50 γραμμαρια.καρυδα

ΣΑΝΤΙΓΥ:
Χτυπαμε.1 μορφατ μεταλικο κουτι με.2 κουπες αχνη ζαχαρη,2 κουταλιες της σουπας φρεσκο γαλα και προσθετουμε 50 γραμμαρια.καρυδα

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετουμε τον ενα πατο,σιροπιαζουμε απαλα με κουταλι,τοποθετουμε κρεμα,ξανα πατο,σιροπιασμα,κρεμα,ξανα πατο σιροοιασμα και τελος σαντιγυ και μπολικη καρυδα

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Tzeni Tsanaktsidou “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΝοστιμότατα και λαχταριστά μήλα με γρεναδίνη
Επόμενο άρθροΠολύ ωραία μοσχομυρωδάτα κουλουράκια