Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μελιτζανες
3αυγα
λιγο βουτυρο
1φλυτζανι γαλα
1 φλυτζανι φετα
1/2 φλυτζανι γραβιερα
μαιντανο
αλατι πιπερι
1 φυλλο κουρου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζετε τις μελιτζανες για 1/2 ωρα στο φουρνο να ψηθουν.

Αφου ψηθουν αφαιρειτε τη σαρκα στραγγιζετε και κοβετε σε μικρα κομματια.

Χτυπατε στο μπολ τα αυγα με το γαλα ριχνετε τα τυρια το μαιντανο αλατι πιπερι βουτυρο και το μιγμα της μελιτζανας .

Στρωνετε πανω στο φυλλο και ψηνετε σε μετρια θερμοκρασια για 40 λεπτα περιπου

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΜυρωδάτα τέλεια κουραμπιεδάκια ούζου
Επόμενο άρθροΥπέροχη σπανακόπιτα στριφτή με φοβερό σπιτικό φύλλο και νοστιμότατη γέμιση – νηστίσιμη