Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou – “Χρυσές Συνταγές”

Διαφήμιση

Υλικα:
1πακετο κανελονια ,
500γρ τυρί γκουντα τριμμένη,
250γρ.ρεγκατο,
250γρ.φετα,
15φετες μπέικον,
10 φέτες ζαμπόν,
1κουτι μανιτάρια,
3κουτια κρέμα γάλακτος,
αλάτι και πιπερι.

Εκτελεση:
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ριχνουμε το μπέικον, το ζαμπόν και τα μανιταρια.

Διαφήμιση

Τα τσιγαριζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη,σε ένα μπολ Ρίχνουμε το τυρι γκουντα τα 300γρ.μονο το άλλο το κρατάμε, ριχνουμε και τα υπολοιπα τυρια ριχνουμε αυτο που έχουμε τσιγαρισει το μπέικον,ζαμπόν και τα μανιταρια στο μπολ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Γεμίζουμε τα κανελονια και τα τοποθετούμε στο πυρεξ οπου έχουμε ριξει κομμάτια απο βουτυρο ριχνουμε απο πανω τα κανελονια και μετά στο τέλος την κρέμα γάλακτος από πάνω από τα κανελονια το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για 45λεπτα, μόλις περάσουν τα 45λεπτα

Βγαζουμε το αλουμινόχαρτο και ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί γκουντα που κρατήσαμε στην άκρη το βάζουμε στο φούρνο για λίγα λεπτά ακόμα και είναι έτοιμο να το κατασπαράξουμε!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou – “Χρυσές Συνταγές”

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΝόστιμα Ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα και ανθούς. Μπουκιά και συχώριο!
Επόμενο άρθροΕύκολος και νόστιμος κορμός “Σαλάμι” με Παγωτό