Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

1 κιλό μπάμιες

2 ντομάτες

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

½ ματσάκι μαϊντανό

¼ ματσάκι δυόσμο

Χυμό από ¼ του λεμονιού

Ελαιόλαδο

Λίγο νερό

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε περιμετρικά το κεφάλι από τις μπάμιες. Τις πλένουμε καλά με κρύο νερό και αν θέλουμε τις αποθηκεύουμε σε σακουλάκια στην κατάψυξη. Βάζουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί με ελαιόλαδο και όταν πάρει χρώμα προσθέτουμε το σκόρδο.

Δες και αυτό!
Σάλτσες για μακαρόνια: Η Ιταλία στο… πιάτο σας

Στην συνέχεια βάζουμε τις αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες, τις μπάμιες, το δυόσμο, το μαϊντανό, τον χυμό λεμονιού, λίγο νερό και αλάτι. Το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά ή αν χρησιμοποιούμε χύτρα μέχρι που να ανέβει η βαλβίδα ασφαλείας.

Δεν τις ανακατεύουμε για να μην λιώσουν, απλά κουνάμε όλη την κατσαρόλα.

Δες και αυτό!
2 Συνταγές για άμεση υλοποίηση! Αφράτη Σοκολατόπιτα και Τηγανίτες μες στην Γλύκα!

foodaholics.gr

Διαφήμιση