Λαγάνα δίχως ζύμωμα από έξω τραγανή από μέσα αφρός
Connect with us

Ορεκτικα

Λαγάνα δίχως ζύμωμα από έξω τραγανή από μέσα αφρός

Η Συνταγή είναι από κ. Γεωργια Παπαδοπουλου‎ – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

ΥΛΙΚΑ
500 γρ αλεύρι
1φακ. ξερή μαγιά
1 1/2 κουτ. γλ
αλάτι
340 γρ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα, αφήνουμε να φουσκώσει να διπλασιαστεί.

Λαδώνουμε τα χέρια μας και το τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα στο ταψί εγώ έκανα δύο όπως θα δείτε.

Ξανά αφήνουμε να φουσκώσει για 45 λεπτά ξανά λαδώνουμε τα χέρια μας και ανοίγουμε τρύπες ρίχνουμε σουσάμι και το ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά.

Η Συνταγή είναι από κ. Γεωργια Παπαδοπουλου‎ – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Διαφήμιση
×
Εύκολο και Οικονομικό Γλυκό Ψυγείου, με μπισκότα πτι μπερ!