ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο κόκκινο κρασί
1 πορτοκάλι
2 στικ κανέλας
4 σπόρους κάρδαμο
2 αστεροειδείς γλυκάνισους
100 γρ. τζίντζερ
2 κλ. δεντρολίβανο
250 γρ. μέλι
50 γρ. κονιάκ

Για το σερβίρισμα
στικ κανέλας
ρόδι
δεντρολίβανο

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το Glühwein
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, το πορτοκάλι, τα στικ κανέλας, το κάρδαμο, τους αστεροδειδείς γλυκάνισους, το τζίντζερ, το δεντρολίβανο και το μέλι.

Μεταφέρουμε το μείγμα στη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να πάρει βράση.

Το αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το κονιάκ.

Για το σερβίρισμα
Μεταφέρουμε το κρασί σε ποτήρια και σερβίρουμε με ρόδι, στικ κανέλας και δεντρολίβανο.

Διαφήμιση

Περισσότερα στο : akispetretzikis

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΛαχταριστο γλυκάκι με λευκή επικάλυψη που λιώνει στο στόμα
Επόμενο άρθροΜπακλαβάς Πηλίου από πολλά τραγανά φύλλα κρούστας