Google Translate EnglishGermanGreek

Υλικά

    • 3 κούπες (περίπου) αλεύρι γοχ
    • 1 κούπα ελιές κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 2 κουτ σούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κουτ σούπας γιαούρτι αραιωμένο με νερό να γίνει μισή κούπα
  • 1,5 κουτ γλυκού Μπέγκιν
  • 1 κουτ γλυκού σόδα
  • 1 κουτ γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουτ γλυκού αλάτι
  • Αυγό για επάλειψη

Βάζουμε τα υγρά κ ρίχνουμε σιγά σιγά το μισό αλεύρι με το Μπέγκιν κ τη σόδα κ τις ελιές, μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι.
Γίνεται ζύμη που ίσα ίσα λίγο πολύ λίγο κολλάει
Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα .
Μου βγήκαν 60 κομμάτια .

Afroditi Karampina

 

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ