Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά: κριθαράκι, σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μία από τις αγαπημένες μου συνταγές και από τις πιο εύκολες που υπάρχουν. Την φτιάχνω συχνά κατά την διάρκεια της εξεταστικής που δεν έχω πολύ χρόνο για μαγείρεμα και που βαριέμαι να είμαι όλη την ώρα με΄σα στην κουζίνα. Βάζετε σε ένα πήλινο όσο κριθαράκι τραβάει η […]

Διαφήμιση

Υλικά:
κριθαράκι,
σάλτσα ντομάτας,
αλάτι,
πιπέρι,
λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μία από τις αγαπημένες μου συνταγές και από τις πιο εύκολες που υπάρχουν. Την φτιάχνω συχνά κατά την διάρκεια της εξεταστικής που δεν έχω πολύ χρόνο για μαγείρεμα και που βαριέμαι να είμαι όλη την ώρα με΄σα στην κουζίνα.

Βάζετε σε ένα πήλινο όσο κριθαράκι τραβάει η όρεξή σας. Μετά προσθέτετε νερό τόσο όσο για να καλύψει το κριθαράκι. Προσθέτετε σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι.

Ανακατέυετε ελαφρώς και το βάζετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 3 τέταρτα με μία ώρα (ανάλογα με το φούρνο σας). Και είναι έτοιμο! Δεν χρειάζεται να ανακατεύετε κατά την διαρκεία.

Σε περίπτωση που θέλετε να το κάνετε με κρέας τότε το κρέας εννοείται ότι πρέπει να είναι ήδηδ βρασμένο το προσθέτετε και αυτό στην αρχή μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και αντί για νερό θα ήταν τέλειο να χρησιμοποιήσετε το ζωμό του κρέατος.

TIPS: ένας κύβος (διαλυμμένος στο νερό) Knorr βοδινό ή χοιρινό το απογείώνει!

kapetanfasarias

Διαφήμιση