Κρητικά ολόγλυκα Παξιμαδάκια Με γεύση πορτοκάλι και αμύγδαλο
Connect with us

Γλυκα

Κρητικά ολόγλυκα Παξιμαδάκια Με γεύση πορτοκάλι και αμύγδαλο

ΥΛΙΚΑ 2 φλιτζάνια λάδι 2 φλιτζάνια ζάχαρη 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ψημένα αλεσμένα στο μουλτι Ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κουτάλι σούπας σόδα 1 κουταλιά μπεκιν 1 κιλό αλεύρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρη προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλεύρι. Ζυμώνουμε ζύμη μαλακή. Το χωρίζουμε σε τρεις μπακέτες και το […]

ΥΛΙΚΑ
2 φλιτζάνια λάδι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
1 φλιτζάνι αμύγδαλα ψημένα αλεσμένα στο μουλτι
Ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κουτάλι σούπας σόδα
1 κουταλιά μπεκιν
1 κιλό αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρη προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλεύρι. Ζυμώνουμε ζύμη μαλακή. Το χωρίζουμε σε τρεις μπακέτες και το βάζουμε σε λαδόκολλα σε ταψί.

Τα κόβουμε μέχρι κάτω σε φέτες και τα ψήσουμε αμέσως στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά. Τα βγάζουμε να κρυώσουν τα χωρίζουμε σε φέτες και τα ψήνουμε για 15 λεπτά στους 170 βαθμούς .

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : diavolnewss – Αγγελικη Μιχαλοπουλου

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!