Συνταγή από alevri.com

ΥΛΙΚΑ

125 γρ.κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ.φρέσκο γάλα
2αυγά
50 mlνερό
0.5 κ.γ.αλάτι
2 κ.σ.μαργαρίνη για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός.

Βάζουμε σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι τη μαργαρίνη και μόλις λιώσει και ζεσταθεί, ρίχνουμε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα.

Με γρήγορες κυκλικές κινήσεις απλώνουμε το μείγμα σε όλο τον πάτο. Γυρίζουμε την κρέπα από την άλλη πλευρά. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.

Διαφήμιση

Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα.

Μπες στο alevri.com για περισσότερες νόστιμες συνταγές!