Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Μια συνταγή όλο φινέτσα, πρωτότυπη και γευστική. Ο τέλειος μεζές!

Υλικά
8 μεγαλα κρεμμυδια
500 γρ μοσχαρισιος κιμας ελια
1 κουπα σταφιδες
ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
3 κουταλιες της σουπας ανηθο
1κουταλ του γλυκου κανελα
1 κουτ του γλυκου μπαχαρι
Αλατι κ πιπερι
Ελαιολαδο για το τηγανι!

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριστε τα κρεμμυδια και κοψτε το πανω καπακι και μονο απο την μια πλευρα τους

Τα ριχνετε σε κατσαρολα με αλατονερο που βραζει τα αφηνετε 5-6 λεπτα τα σουρωνετε και αφηνετε να κρυωσουν

Με την βοηθεια απο ενα μικρο κουταλακι αφαιρειτε το εσωτερικο τους και αφηνετε τα δυο εξω φυλλα

Στο τηγανι ριχνετε λιγο λαδι κοβετε τις καρδιες απο μερικα κρεμμυδια ριχνετε τον κιμα και τσιγαριζεται!!Προσθεστε τις σταφιδες τι ξυσμα και ολα τα υπολοιπα μυρωδικα

Ανακατεψτε καλα και γεμιστε τα κρεμμυδια

βαλτε σε ταψακι με πολυ λιγο νερακι!! σκεπαστε με λαδοκολλα κ αλουμινοχαρτο και ψηστε για μια ωρα σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους

Ανοιξτε και συνεχιστε το ψησιμο μεχρι να κανουν χρωμα

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΕκπληκτικό αλμυρό κεκάκι
Επόμενο άρθροΣυνταγή για Αφράτη Σοκολατόπιτα