Η Συνταγή είναι από κ. Irini Monova – “Μαγειρική Χωρίς Συνταγή / Cooking without a recipe”.

ΥΛΙΚΑ
Ζύμη για κρέπες:

250 ml γάλα, 3,5%
50 ml κρέμα γάλακτος 35%
140 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 αβγά
30 ml σπορέλαιο, + έξτρα για άλειμμα
1 πρέζες ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζουμε κάθε κρέπα με 1κσ κιμά (μου είχε περισσέψει από μακαρόνια που είχαμε κάνει προηγούμενη μέρα) και μία φέτα τυρί για τοστ, (ή ότι τυρί έχετε και σας αρέσει) τυλίγουμε σε ρολό και τις τοποθετουμε στο ταψί

Ρίχνουμε από πάνω ένα μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος, σκεπάζουμε με μεμβράνη και στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις ψήσουμε.

Τις βγάζουμε από το ψυγείο κάνα 30λεπτο πριν τις ψήσουμε τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο από πάνω και στο φούρνο, προθερμασμένο αντιστάσεις 200ο χαμηλά για 30 λεπτά, λίγο πριν τις βγάλουμε (2-3 λεπτά) πασπαλίζουμε με τυρί

Η Συνταγή είναι από κ. Irini Monova“Μαγειρική Χωρίς Συνταγή / Cooking without a recipe”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑπίθανα κανελόνια με σπανάκι
Επόμενο άρθροΤραγανά μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα… Το βούτυρο και το αμύγδαλο απογειώνουν την γεύση τους