ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ
Connect with us

Γλυκα

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
1 ποτηρι του νερου αραβοσιτελαιο,
1 ποτ φρεσκο χυμο πορτοκαλιου
1ποτ ζαχαρη,
1κγ μαγειρικη σοδα,
2κγ κανελα,
1κγ γαρίφαλο,
1κγ μπεικιν,
αλευρι φαρινα ή για ολες της χρησεις.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε με το σύρμα λιγο το λαδι με την ζαχαρη, προσθετουμε τον χυμο ενω εχουμε διαλυσει μεσα την μαγ σοδα,

Ριχνουμε και τα υπολοιπα υλικα και οσο αλευρι παρει, περιπου 800-850γρ…..

Πλαθουμε τα κουλουρακια τα ρολαρουμε μεσα στο σουσαμι η ζαχαρη για να κολλησει επανω τα κανουμε στρογγυλα η μακροστενα και ψηνουμε στους 180 για 20 λεπτα.

Γινονται πολυ τραγανα και νοστιμα..!

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!