Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/4 φλιτζάνι τρίμματα ψωμιού 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα 4 κομμάτια από […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζάνι τρίμματα ψωμιού
1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
4 κομμάτια από στήθος κοτόπουλου (χωρίς δέρμα, χωρίς κόκαλα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς C.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε μια μικρή κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να θερμανθεί, 1 έως 2 λεπτά.

Στην συνέχεια, βάζουμε το σκόρδο και το λάδι σε ένα ρηχό μπολ, ενώ σε ένα ξεχωριστό μπολ, βάζουμε τα ψίχουλα ψωμιού και το τυρί παρμεζάνας.

Έπειτα, βυθίζουμε πρώτα το κοτόπουλο στο μείγμα ελαιόλαδου-σκόρδου και αμέσως μετά το βουτάμε στο δεύτερο μείγμα ψωμιού και τυριού.

Τέλος, βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε ένα ρηχό ταψί!

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει, για 30 έως 35 λεπτά.