Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Salta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Φαγάκι τοσο εύκολο αλλά συνάμα τόσο υπέροχο και εντυπωσιακό σε χρώματα, αρώματα και γεύση !!!

ΥΛΙΚΑ – Εκτέλεση
Μαρινάρουμε κομματια κοτόπουλου της επιλογής μας ( εγω βαζω συνήθως μοιρούς και στήθος ) απο το βράδυ η λίγες ώρες πριν ) με γιαουρτι , κουρκουμά σε σκόνη , το αλείφω με μουσταρδα αλατι, πιπερι , πολύ λιγο ριγανη , σε ενα μπολ και σκεπαζοντας με μεμβρανη .

Διαφήμιση

Σε ταψι τοποθετουμε αντικολλιτικό χαρτι απαραιτητα και βαζουμε το κοτοπουλο μεσα το μαριναρισμενο και του ριχνουμε το λαδακι του .

Κατοπιν κόβουμε ροδελες κρεμμυδι απο πανω ,ρίχνουμε πατατουλες σε μικρους κυβους προαιρετικα , πιπεριες χρωματιστες σε ροδέλες , το στολιζουμε με ντοματίνια , η κυβακια ντοματας , τυρι σε κυβους ρεγγατο , η κεφαλογραβιέρα η χαλλουμι

Ριχνουμε ελαχιστο ζεστο νερακι μεσα αλατοπιπερώνουμε και κλεινουμε το φαγητο σκεπαζοντας με αλλο αντικολλητικο χαρτι απο πανω .

Ψηνουμε για 1 και 1/2 ωρα ! Γινεται ενα καταπληκτικο φαγητό πεντανόστιμο ! Συνοδευεται και με πιλάφι

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Salta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑπίθανο κέικ πορτοκαλιού με μέλι και φυστίκια
Επόμενο άρθροΠεντανόστιμα γεμιστά πουράκια με κρέμα σοκολάτα Cannoncini