Διαφήμιση

Υλικά

4 φλιτζάνια μαύρα μακαρόνια μαύρου πιπεριού
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 / 4 φλιτζάνι λευκός αποσταγμένο ξύδι
2 / 3 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 1/2 κουταλιές της σούπας κίτρινη μουστάρδα
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μίσχοι σέλινο ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένο
1 / 4 φλιτζάνι τριμμένο καρότο (προαιρετικά)
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο πιπέρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα δοχείο με αλατισμένο νερό ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν . Κατόπιν τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα στραγγίζουμε.

Κατόπιν σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τη μαγιονέζα, το ξίδι, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε το κρεμμύδι, το σέλινο, το πράσινο πιπέρι, το καρότο, το πιπέρι και τα μακαρόνια.

Αφήστε τα  στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν το σερβίρετε, αλλά κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.

Διαφήμιση

photo credit

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΞεχωριστά κουραμπιεδάκια σοκολάτας
Επόμενο άρθροΑφράτο και λαχταριστό σπιτικό ψωμάκι για όλη την οικογένεια