Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

800 γρ χωριάτικα λουκάνικα
4 μελιτζάνες τσακώνικες
4 πιπεριές κέρατο πράσινες
4 πιπεριές Φλωρίνης κόκκινες
2 σκελίδες σκόρδο
3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες, χωρίς τη φλούδα
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα λουκάνικα και τις μελιτζάνες σε παχιές λωρίδες, τις πιπεριές επιμήκως και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές, τις μελιτζάνες και τα λουκάνικα. Ρίχνουμε στη συνέχεια το σκόρδο, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον πελτέ ντομάτας, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.

Αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει μόνο με το λάδι του.

Διαφήμιση

Καλή σας απόλαυση!

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο και αφράτο κέικ πορτοκαλιού
Επόμενο άρθροΓεμιστά κολοκυθάκια υπερπαραγωγή