Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

4 πακέτα μακαρόνια (κοχυλάκια ή ότι είδος εσείς επιθυμείτε)
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/4 του φλιτζανιού λευκό ξίδι
2/3 του φλιτζανιού ζάχαρη
Δυόμισι κουταλιές της σούπας κίτρινη μουστάρδα
Μισό κουταλάκι του γλυκού αλατι
Μισό κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι (αλεσμένο)
Ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Δύο μίσχοι σέλινο ψιλοκομμένο
Μία πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/4 του φλιτζανιού καρότο τριμμένο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα μακαρόνια σε μία κατσαρόλα, για περίπου 8 λεπτά. Το νερό να είναι ελαφρώς αλατισμένο. Ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα στραγγίζουμε.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το ξίδι, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σέλινο, το πράσινο πιπέρι, το καρότο, το πιπέρι και τέλος προσθέτουμε τα μακαρόνια.

Τοποθετούμε το μπολ με την σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν το σερβίρουμε, (κατά προτίμηση όλη τη νύχτα).

Διαφήμιση

ct: allrecipes.com

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΓλυκό σιτάρι – το κάτι άλλο!
Επόμενο άρθροΨωμάκι στη γάστρα