Κι όμως η πιο γρήγορη και πεντανόστιμη πάστα Φλώρα. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε..
Connect with us

Συνταγές

Κι όμως η πιο γρήγορη και πεντανόστιμη πάστα Φλώρα. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε..

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ”

Διαφήμιση

Υλικά
1 γάλα ζαχαρούχο
1 φαρίν απ
1 βανίλια μασουράκι
1 κυπελάκι βούτυρο 250 γραμ
Μαρμελάδα της αρεσκείας σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μπολ το ζαχαρούχο με το βιτάμ που το έχουμε αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου και τα χτυπάμε με το μίξερ χειρός.

Αμέσως μετά προσθέτουμε την βανίλια κι όλο το πακέτο αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύοντας μέχρι να γίνει η ζύμη εύπλαστη.

Το αφήνουμε 10 λεπτάκια στο ψυγείο .

Βουτυρώνουμε ή βάζουμε λαδόκολλα σε αντικολλητικό ταψάκι μέγεθος τούρτας δεν μου γράφει νούμερο να σας πω.

Κόβουμε λίγη από την ζύμη να φτιάξουμε κορδόνια από πάνω και την υπόλοιπη την στρώνουμε στο ταψάκι μας πατώντας την με το χέρι και στο γύρω τοίχωμα του ταψιού να είναι πιο ψηλά να σταθεί μέσα η μαρμελάδα .

Απλώνουμε από πάνω την μαρμελάδα –όση ποσότητα μας αρέσει αρκεί να καλύψουμε όλη την επιφάνεια.

Φτιάχνουμε με το χέρι κορδονάκια και τα τοποθετούμε όπως τα βλέπετε πατώντας τα λίγο από πάνω να πλατύνουν.

Ψήνουμε 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο 30 με 35 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ”

Διαφήμιση