Διαφήμιση

Υλικά
– 200 γραμμάρια κιμά (βοδινό και χοιρινό κρέας)
– 1 φέτα ψωμιού
– 2-3 κουταλιές της σούπας γάλα
– 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
– 1 κρεμμύδι
– 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανό
– 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
– ψιλοκομμένο μαϊντανό
– 2 αυγά
– 11 λεπτές φέτες μπέικον
– αλάτι
– Πιπέρι

Εκτέλεση

1. Βυθίστε το ψωμί στο γάλα. Σε ένα μπολ βάζετε το κιμά, το ψωμί, μπαχαρικά, μουστάρδα, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τα αυγά και ανακατέψτε καλά. Αλατοπιπερώνουμε.
2. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα τυλίγουμε σε ένα κομμάτι μπέικον. Εάν οι φέτες μπέικον είναι μακριές, μπορούν να κοπούν στο μισό. Καλύψτε τη ταψί με το χαρτί ψησίματος, αλείφετε με λάδι και βάλτε τα κεφτεδάκια το ένα δίπλα στο άλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° για 15-20 λεπτά. Γυρίστε τα κεφτεδάκια και από τις δύο πλευρές να ψηθούν καλά.
3. Τα κεφτεδάκια μπορούν να σερβιριστούν χωριστά, ως σνακ ή κυρίως. Είναι καλά τόσο κρύα όσο και ζεστά.

Διαφήμιση

via

Διαφήμιση

www.xrysessyntages.gr

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΚέικ με επικάλυψη παγωτού κόλαση!
Επόμενο άρθροΓρήγορα ρολάκια με ζαμπόν και τυρί… Σκέτη μούρλια!