Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Alinda Kanaki B – “Πολίτικη κουζίνα Αλίντα Κανάκη” Υλικά : 200g σπανάκι 200g ανάλατο άσπρο […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Alinda Kanaki B – “Πολίτικη κουζίνα Αλίντα Κανάκη”

Υλικά :
200g σπανάκι
200g ανάλατο άσπρο τυρί
100g τριμμένο τυρί
1 κουταλιά μαργαρίνη
3 κουταλιές αλεύρι
1 μικρό κρεμμύδι
1 αυγό
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση:
Πλένετε καλά το σπανάκι και τα λαχανικά και τα ψιλοκόβετε.

Τα αλατίζετε και τα τρίβετε ώσπου να στραγγίσουν.

Αφού στραγγίσουν τα βάζετε σε μια λεκάνη, ρίχνετε τα αυγά, το τυρί,το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν τα υλικά.(για να δέσει το μίγμα μπορούμε να προσθέσουμε λίγη φριγανιά )

Σε καυτό λάδι ρίχνετε μια-μια κουταλιά σούπας από το μείγμα και μόλις αρχίζουν να σχηματίζονται οι κεφτέδες τους βγάζετε από το τηγάνι

Η Συνταγή είναι της κ. Alinda Kanaki B – “Πολίτικη κουζίνα Αλίντα Κανάκη”

Διαφήμιση