Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 200 γραμμάρια κιμά (βοδινό και χοιρινό κρέας) – 1 φέτα ψωμί – 2-3 κουταλιές της σούπας γάλα – 1 […]

Διαφήμιση

Υλικά


200 γραμμάρια κιμά (βοδινό και χοιρινό κρέας)

– 1 φέτα ψωμί

– 2-3 κουταλιές της σούπας γάλα

– 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

– 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

– λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό

– 1 κουταλιά μουστάρδα

-1/4 κουτ.κόλιανδρο

– 2 αυγά

11 λεπτές φέτες μπέικον

– αλάτι

– Πιπέρι για γεύση.


Εκτέλεση

1.Βάλτε τη φέτα ψωμιού στο γάλα. Σε ένα μπολ, βάλτε το κιμά, το ψωμί, μπαχαρικά, μουστάρδα, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα αυγά και ανακατέψτε καλά. Αλατοπιπερώνουμε.

  1. Πλάθουμε μακρά κεφτεδάκια με τα χέρια μας και το τυλίγουμε γύρω γύρω με μπέικον. Εάν οι φέτες μπέικον είναι μακρές, μπορούν να κοπούν στο μισό. Καλύψτε τη φόρμα με χαρτί ψησίματος, προσθέστε λίγο λάδι και βάλτε τα κεφτεδάκια με το μπέικον το ένα δίπλα στο άλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° για 15-20 λεπτά. Γυρίστε και  από τις δύο πλευρές.
  2. Τα κεφτεδάκια μπορούν να σερβιριστούν χωριστά, ως σνακ ή κυρίως. Είναι καλά τόσο κρύα όσο και ζεστά.

via

xrysessyntages.gr