Διαφήμιση

Υλικά

1 κιλό μελιτζάνες

1 ντομάτα

3 μεγάλες πράσινες πιπεριές

1 μέτριο κρεμμύδι

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

αλάτι

Για τα κεφτεδάκια

500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά

1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

λίγο μαϊντανό

1 κουταλιά τσαγιού μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι

1 κουταλιά βούτυρο

Εκτέλεση

Ψήνουμε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές στο φούρνο. Εάν έχετε τη δυνατότητα ψησίματος σε μπάρμπεκιου, ψήστε κρεμμύδια και ντομάτες.

Ξεφλουδίστε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές και ψιλοκόψτε  τα.

Προσθέστε αλάτι και ελαιόλαδο, ανακατέψτε σε ένα μπολ και απλώστε το σε ένα δίσκο σερβιρίσματος.

Ζυμώνουμε τα κεφτεδάκια και τα πλάθουμε. Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια.

Τοποθετήστε στο δίσκο τα κεφτεδάκια . Προσθέστε τις  πιπεριές, τα κρεμμύδια  και τις φέτες ντομάτας.

Τέλος, ρίχνουμε από πάνω το λυωμένο βούτυρο και σερβίρουμε.

via

Διαφήμιση

xrysessyntages.gr

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣταφύλια με σιρόπι ! Δοκιμάστε το!
Επόμενο άρθροΣαλάτα fattoush! Μία Νόστιμη και Χορταστική σαλάτα…