Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Artemis – “Οι Γεύσεις Της Νατάσας” ΥΛΙΚΑ: 1 λίτρο φρέσκο γάλα 4 αυγά μικρά 1/2 […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Artemis – “Οι Γεύσεις Της Νατάσας”

ΥΛΙΚΑ:
1 λίτρο φρέσκο γάλα
4 αυγά μικρά
1/2 κιλό φέτα
400γρ φαρινα
1 ντομάτα (προαιρετικά)
1 πράσινη πιπεριά (προαιρετικά)
1 πιπεριά Φλωρίνης (προαιρετικά)
Ελάχιστη ρίγανη (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα, ριχνουμε τα αυγά, αφού τα εχουμε χτυπήσει ελαφρά και έπειτα βάζουμε το γάλα, ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε τη φαρινα και ξανα ανακατεύουμε πολύ καλά. Μη σας ανησυχήσει που θα είναι πολύ νερουλη γιατί έτσι πρέπει. (Εάν θέλετε να την κάνετε λεπτή τότε τη βάζετε σε αρκετά μεγάλο βουτυρωμενο ταψί.

Αν τη θέλετε χοντρή σε μικρότερο.) Αφού τη βάλουμε στο ταψί μπορούμε να αραδιασουμε πάνω λεπτες ροδελες ντομάτας, πιπεριές και ελάχιστη ρίγανη.

(Αν θέλετε αφαιρείτε κάποιο από αυτα τα υλικά ή μπορειτε και να την ψήσετε αν θέλετε σκέτη.) Ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδίσει καλά.

Τη σερβίρουμε χλιαρή και κρύα καλύτερα.

Η Συνταγή είναι από κ. Artemis – “Οι Γεύσεις Της Νατάσας”