Διαφήμιση

Υλικά : Μερίδες: 4

  • 4 κομμάτια φέτα κομμένα σε διαστάσεις 5 χ 5 και πάχους 1 εκατοστό περίπου
  • 2 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση κατά πλάτος
  • 2 κουτ σούπας σουσάμι καβουρδισμένο

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι

Εκτέλεση:

1. Κόβουμε το κάθε κομμάτι φύλλου κρούστας στη μέση και ακουμπάμε στην άκρη ένα κομμάτι φέτα.

2. Το τυλίγουμε αναδιπλώνοντας τα πλαϊνά του φύλλου έτσι ώστε να σχηματιστεί φάκελος. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τους 4 φακέλους.

3. Τους ακουμπάτε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να σουρώσουν τα πολλά λάδια.

4. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι με το ξύδι ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

5. Περιχύνετε τους φακέλους με τη σάλτσα μελιού και πασπαλίζετε με το καβουρδισμένο σουσάμι.

Διαφήμιση

boro.gr

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακή Γλυκιά Τραχανόπιτα χωρίς φύλλο – Ένα πεντανόστιμο γλυκό από την Καστοριά
Επόμενο άρθροΕύκολο και γρήγορο γλυκάκι με σφολιάτα – πετυχαίνει και με στέβια