Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ευδοξία Νεοφύτου Γεωργίου – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Υλικα
2 αυγα
5-6 μηλα κοκκινα
120γρ ζαχαρη
125γρ γιαουρτι
80ml λαδι
260γρ φαρινα
1 φακελακι βανιλια
2 κουταλακια μπεικιν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβουμε 2 μηλα σε κοματακια τα βαζουμε στο τηγανι βαζω λιγο λεμονη και 1 κουταλι σουπας ζαχαρη και λιγη κανελα βαζουμε στην φωτια για 5-8 λεπτα

Κτυπαμε τα αυγα μετα βαζουμε τη ζαχαρη και κτυπω προσθετω γιαουρτι και κτυπαμε μετα το λαδι και κτυπω σταδιακα την φαρινα και κτυπω βαζουμε το μπεικιν την βανιλια και κτυπαμε(κτυπαμε με πιρουνι οχι με μιξερ)

Βαζουμε μιση απο την ζυμη σε φορμα ταρτας βαζουμε τα μηλα απο πανω και βαζουμε την υπολοιπη ζυμη και καλυπτω τα μηλα

Κοβουμε μηλα σε μικρες φετες και διακοσμουμε απο πανω και βαζουμε κανελα ζαχαρη και μαρμελαδα βερικοκο

Ψηνουμε για 40-45 λεπτα στους 180

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ευδοξία Νεοφύτου Γεωργίου “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο γλυκό ψυγείου με κρέμα σοκοφρέτας
Επόμενο άρθροΜία πάστα ταψιού με εγγυημένο αποτέλεσμα