Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

Μελιτζάνες

Σκόρδο

Φέτα

Ξύδι

Ελαιόλαδο

Μαϊδανό

Εκτέλεση

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στον φούρνο ή στα κάρβουνα ή στο υγραέριο, τις βάζουμε σε ένα σκεύος και το καλύπτουμε με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο. Αφού τις ξεφλουδίσουμε όσο ακόμα είναι χλιαρές υπάρχουν τρείς τρόποι να τις κάνουμε.

Ο πρώτος είναι να τις αλέσουμε μαζί με σκόρδο, ελαιόλαδο, ξύδι, φέτα και προαιρετικά καρύδια στο μούλτι.

Δες και αυτό!
Γρήγορο και λαχταριστό Σουφλέ με ψωμί του τόστ και τυριά

Ο δεύτερος να τις πατήσουμε-ανοίξουμε απαλά και να προσθέτουμε από πάνω τους το μείγμα με ντομάτα, φέτα, σκόρδο, λάδι, ξύδι και μαϊδανό.

Ο τρίτος είναι ακριβώς ο ίδιος με τον δεύτερο μόνο που ψιλοκόβουμε τις μελιτζάνες και τις προσθέτουμε στο μείγμα.

foodaholics.gr

Διαφήμιση