Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

Μελιτζάνες

Σκόρδο

Φέτα

Ξύδι

Ελαιόλαδο

Μαϊδανό

Εκτέλεση

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στον φούρνο ή στα κάρβουνα ή στο υγραέριο, τις βάζουμε σε ένα σκεύος και το καλύπτουμε με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο. Αφού τις ξεφλουδίσουμε όσο ακόμα είναι χλιαρές υπάρχουν τρείς τρόποι να τις κάνουμε.

Ο πρώτος είναι να τις αλέσουμε μαζί με σκόρδο, ελαιόλαδο, ξύδι, φέτα και προαιρετικά καρύδια στο μούλτι.

Ο δεύτερος να τις πατήσουμε-ανοίξουμε απαλά και να προσθέτουμε από πάνω τους το μείγμα με ντομάτα, φέτα, σκόρδο, λάδι, ξύδι και μαϊδανό.

Δες και αυτό!   Ζουμερό ρολό κιμά γεμιστό με αυγά, τυρί, ζαμπόν, baby πατάτες βουτύρου και μυρωδικά

Ο τρίτος είναι ακριβώς ο ίδιος με τον δεύτερο μόνο που ψιλοκόβουμε τις μελιτζάνες και τις προσθέτουμε στο μείγμα.

foodaholics.gr

Διαφήμιση