Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

ΥΛΙΚΑ
ΖΥΜΗ:

4 κουπες αλευρι,
1 φακελακι ξερη μαγια,
2 κουταλακια του γλυκου αλατι,
2 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,
2 κουταλιες γεματες της σουπας μαλακο βουτυρο,
100 ml χλιαρο γαλα,
1 αυγο,
150 ml χλιαρο νερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε σε ενα μπολ το νερο,την μαγια,την ζαχαρη και τα ανακατευουμε

Διαφήμιση

Το σκεπαζουμε για 15 λεπτα!Βαζουμε σε μια λεκανη το αλευρι και το αλατι και τα ανακατευουμε

Ανοιγουμε λακουβα και τοποθετουμε μεσα το βουτυρο,το αυγο,το γαλα,την μαγια και τα ανακατευουμε

Στην συνεχεια τα.ζυμωνουμε καλα!Εαν ειναι λιγο σφιχτη ριχνουμε λιγο χλιαρο νερο
Σκεπαζουμε την ζυμη για.30 λεπτα

Στην συνεχεια την μεταφερουμε στον παγκο μας και την ανοιγουμε ενα παχυ φυλλο μακροστενο
Τοποθετουμε στην μεση του τριμμενη φετα,κομματακια πιπερια πρασινη,κομματακι ντοματα,κυβακια κασερι και κλεινουμε το φυλλο

Το κοβουμε σε κομματια και τα τοποθετουμε στην λαδοκολα

Τα σκεπαζουμε για.20 λεπτα

Στην συνεχεια τα αλοιφουμε με κροκο αυγου,τοποθετουμε πανω κομματακθα πιπερια,ντοματα,ελια,και κασερι

Τα.ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις στους 180 βαθμους για.30 λεπτα

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΩραιότατο cheesecake kinder bueno
Επόμενο άρθροΓρήγορος, εύκολος και πολύ νόστιμος κορμός με νουτέλα και καρύδα