Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από τη Σελίδα μαγειρικής – “Χριστιανός Γιώργος.” ΥΛΙΚΑ: 4-5 φετες μεγαλες τσουρέκι τριμμένο 20 τεμάχια κουλουρακια 500 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα λευκή […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από τη Σελίδα μαγειρικής – “Χριστιανός Γιώργος.”

ΥΛΙΚΑ:
4-5 φετες μεγαλες τσουρέκι τριμμένο
20 τεμάχια κουλουρακια
500 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα λευκή
3-4 κουταλιές κακαο σκόνη
200γρ. καρύδια χοντροκομμένα
2 κουταλιές σούπας κονιακ
300ml σιροπι, η γλυκο κουταλιού
100γρ.βούτυρο Bella λιωμενο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ βάζουμε ολα τα υλικα μας μαζι και ζυμώνουμε.Χωρίζουμε το μειγμα μας στα δυο.

Σε δυο λαδοκολες βάζουμε το μίγμα μας, του δίνουμε κυλινδρικό σχήμα, τυλίγουμε με την λαδόκολλα και ρολαρουμε.Το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ωρες.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα. Κόβουμε τα ρολά μας σε λεπτές φέτες και τις βουτάμε στην κουβερτούρα.

Τις απλώνουμε κατευθείαν σε λαδόκολα και αν θέλουμε διακοσμουμε με μαυρη σοκολάτα τις αφήνουμε 1ωρα περίπου να στεγνώσουν.

Τυλίγουμε τις καριόκες σε αλουμινόχαρτο η σε χαρτάκια και τις διατηρούμε στο ψυγείο.

Η Συνταγή είναι από τη Σελίδα μαγειρικής – “Χριστιανός Γιώργος.”