Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία ταλιατέλες 500gr
6 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
3 αυγά χτυπημένα
1,5 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Bράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Απομακρύνουμε το περιττό λάδι στραγγίζοντας το τηγανισμένο μπέικον σε χαρτί κουζίνας.

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα αυγά με το τυρί.
Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το μπέικον και σερβίρουμε αμέσως.

Διαφήμιση

Καλή σας απόλαυση!

 

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣυνταγή για κεραλοιφή – Πως την έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας
Επόμενο άρθροΤηγανήτες με σιμιγδάλι και σιρόπι – Ιδανικό και για πρωινό!