Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
2 πακέτα πτι μπερ σε σκόνη
600 gr.καρύδια χοντροκομμένα
300 gr.διάφορα γλυκά κουταλιού στραγγισμένα και ψιλοκομμένα
½ κούπα σιρόπι από τα γλυκά κουταλιού
5 κουταλιές κακάο
1 φλ. τσαγιού γάλα
1 φλ. τσαγιού βούτυρό
1φλ.τσαγιού ζάχαρη άχνη
500gr.σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση
Ενώνουμε τα μπισκότα, την άχνη , το κακάο και τα καρύδια. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο, το γάλα, το σιρόπι και τα ψιλοκομμένα γλυκά. Πλάθουμε σε δυο χονδρά ρολά και τυλίγουμε σε μεμβράνη. Αφήνουμε στο ψυγείο για δυο ώρες περίπου.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρι.
Κόβουμε σε ροδέλες τα ρολά 0,5 εκ . περίπου.
Με πηρούνι βουτάμε στη σοκολάτα τις καριόκες και ακουμπάμε σε λαδόχαρτο. Τοποθετούμε στο ψυγείο.
Τυλίγουμε μία μία με αλουμινόχαρτο.
Διατηρούμε στο ψυγείο.

Δες και αυτό!
Τούρτα σοκολάτας με γιαούρτι και δημητριακά

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση