Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά: 1/2 κιλό ζυμαρικά (Βίδες κατά προτίμηση) 1/2 κούπα χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες 3 φέτες ζαμπόν κομμένες σε τετραγωνάκια 1 κούπα […]

Διαφήμιση

Υλικά:
1/2 κιλό ζυμαρικά (Βίδες κατά προτίμηση)
1/2 κούπα χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες
3 φέτες ζαμπόν κομμένες σε τετραγωνάκια
1 κούπα σέλινο ψιλοκομμένο
1 κούπα φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (οι δύο είναι για το βράσιμο των ζυμαρικών)
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι αλάτι (το 1/2 είναι για το βράσιμο των ζυμαρικών)
1/3 κουταλάκι πιπέρι σκόνη
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε κατσαρόλα βράζετε τα ζυμαρικά σε νερό, όπου προηγουμένως έχετε προσθέσει το μισό αλάτι και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Όταν βράσουν τα σουρώνετε (να στραγγίξουν καλά) και τα βάζετε σε μία σαλατιέρα. Ρίχνετε αμέσως το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά.

Προσθέτετε στην σαλατιέρα τις πιπεριές, το ζαμπόν, το σέλινο, το κρεμμύδι, τη μαγιονέζα, το πιπέρι και την τριμμένη παρμεζάνα. Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε την σαλατιέρα στο ψυγείο για μια ώρα περίπου.
Καλή Όρεξη!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ  http://www.xs-recipes.com