Καλαμάρι μεζές ψημένο στη λαδόκολλα
Connect with us

Συνταγές

Καλαμάρι μεζές ψημένο στη λαδόκολλα

Η Συνταγή είναι από κ. Χριστίνα Τσιτούρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Απίστευτα νόστιμο με ωραία σως. Δεν θα υπάρχουν λόγια για τη γεύση και την τέλεια εμφάνιση.

ΥΛΙΚΑ
2 μεγάλα καλαμάρια
Δυο ράβδους (όσο τα καλαμάρια) κεφαλοτύρι
Δυο κλωναράκια δεντρολιβανο
2 Κουτ.Σ. Λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το τυρι μέσα στο καλαμαρι,1 Κουτ λάδι,το κλαδάκι δέντρ/νου & κλεινουμε με τα πλοκάμια

Ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπερι , τυλίγουμε ένα-ένα τα καλαμάρια σε λαδόκολλα & μετα σε αλουμινόχαρτο

Ψηνουμε σε 180-200β για 45’

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Χυμό από ένα λεμόνι ,1 Κ Σ μουστάρδα,3 ΚΣ λάδι αλατοπιπερο, 1 λοβ σκορδο λιωμένο Χτυπαμε στο μίξερ

Σερβίρουμε με φρεσκοκομενο μα·ι·ντανο

Η Συνταγή είναι από κ. Χριστίνα Τσιτούρη “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση