Και μετά το φαγητό επιβάλλεται ένα σπιτικό παγωτάκι!
Connect with us

Συνταγές

Και μετά το φαγητό επιβάλλεται ένα σπιτικό παγωτάκι!

Η Συνταγή είναι από κ. Valanta Papagiannopoulou Antonis Mpratsos‎ – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα

500 ml κρέμα γάλακτος παγωμενη
1 ζαχαρούχο παγωμενο
1 γάλα ΝΟΥΝΟΥ παγωμενο
1 κρέμα στιγμής βανίλια
2 Βανίλιες

Για το κακάο μερεντα
500 ml κρέμα γάλακτος παγωμενη
1 ζαχαρούχο παγωμενο
1 γάλα ΝΟΥΝΟΥ παγωμενο
1 κρέμα στιγμής σοκολατα
2 Βανίλιες
400 γρ μερέντα

Για το παγωτο μπισκότο
500 ml κρέμα γάλακτος παγωμενη
1 ζαχαρούχο παγωμενο
1 γάλα ΝΟΥΝΟΥ παγωμενο
160 γρ μπισκότα πτι μπερ αλεσμενο σε σκόνη
1/2 πακετο μπισκότα διπλόγεμιστά Παπαδοπούλου.
2 Βανίλιες

Η Εκτέλεση είναι ίδια για όλες τις γευσεις
Χτυπάμε σε σαντιγί την κρέμα γάλακτος 5′ περίπου ρίχνουμε το ζαχαρούχο, το γάλα, την Άνθος αραβοσίτου και τις Βανίλιες.

Στο μπισκότο προσθέτουμε κουταλιά, κουταλιά το μπισκότο, το τριμμένο και αφου ομογενοποιηθει το αδειαζουμε δε μπολ κατάψυξης και σπαμε μέσα τα μπισκότα ανακατευω ελαφρά για να μην κάτσουν κάτω και βάζουμε καταψυξη.

Το παγωτο ειναι έτοιμο την επόμενη μερα

Η Συνταγή είναι από κ. Valanta Papagiannopoulou Antonis Mpratsos‎ “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.

Διαφήμιση