Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά • 3 αυγά • 200 g ζάχαρη • 120 ml ηλιέλαιο • 120 ml γάλα • 250 γραμμάρια αλεύρι […]

Διαφήμιση

Υλικά
• 3 αυγά
• 200 g ζάχαρη
• 120 ml ηλιέλαιο
• 120 ml γάλα
• 250 γραμμάρια αλεύρι
• 40 g πικρό κακάο
• 1 μπέικιν πάουντερ
• 125 γρ σταγόνες σοκολάτας
• Ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση
1.Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τα αυγά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αρχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ μέχρις ότου αφρίσει το μίγμα.

2.Ρίχνουμε λάδι και γάλα.

3.Τώρα προσθέστε το αλεύρι λίγο κάθε φορά.

4.Προσθέτουμε επίσης το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και δουλεύουμε με το μίξερ μέχρις ότου ενωθεί μίγμα.

5.Στο τέλος προσθέστε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατέψτε το μίγμα με ένα κουτάλι.

6.Μεταφέρουμε τη ζύμη σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 30 cm Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

7.Μόλις ψηθεί το κέικ σοκολάτας, αφήστε το να κρυώσει και στο τέλος ρίχνετε ζάχαρη άχνη.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ