Google Translate EnglishGermanGreek

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Ηρώ Παναγιωτίδου – “Χρυσές Συνταγές”.

Υλικά – ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
4 μεγάλα αυγά
1κουπα ηλιέλαιο
1κουπα γάλα
2 κούπες ζάχαρη
Δύο πορτοκάλια χυμό και ξύσμα
Ένα ολόκληρο πολτοποιημένο πορτοκάλι χωρίς την φλούδα
1βανιλια
1/2 κουταλάκι κανέλα
Μια πρέζα αλάτι
1 φαρίνα + περίπου ένα φλυτζάνι λέμε περίπου γιατί εξαρτάται από το πορτοκάλι πόσο ζουμερό είναι.

Αφού ψήθηκε και κρύωσε λίγο το παίρναμε με αραιωμένη μαρμελάδα πορτοκάλι και το στολίζουμε με γλυκό πορτοκάλι…

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Ηρώ Παναγιωτίδου“Χρυσές Συνταγές”.