Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υπέροχο ζουμερό και πολύ απολαυστικό! Άκρως λαχταριστό..

Υλικά
ένα ζαχαρούχο καραμελωμένο
3 μπανάνες λιωμένες στο μούλτι
μισό κουταλάκι σόδα
χυμό από μισό λεμόνι
3 αυγά
μία βανίλια κάψουλα
Ενάμιση ποτήρι του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
μία συσκευασία 250 γραμμαρίων φρέσκο βούτυρο
100 γραμμάρια σοκολάτα με ολόκληρο φουντούκι κομμένη Σε κομματάκια

Εκτέλεση
Το βούτυρο πρέπει να το έχουμε βγάλει δύο ώρες πιο πριν τα αυγά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου χτυπΜΕ πρώτα τα αυγά μαζί με το βούτυρο

Προσθέτουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο αφού ενσωματωθεί

Ρίχνουμε τις μπανάνες τη βανίλια τη σόδα τη διαλύουμε στο χυμό του λεμονιού

Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και τα κομματάκια της σοκολάτας με το φουντούκι

Ψήνουμε στους 170 για 40 με 45 λεπτά αντιστάσεις από πάνω σοκολάτα λιωμένη

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΓλυκειά παραδοσιακή τραχανόπιτα!
Επόμενο άρθροΕκτός από σπέσιαλ είναι και η πιο γευστική τούρτα καρύδας που έχεις ποτέ φτιάξει