Έξυπνος τρόπος για να κάνουμε το πλυντήριο να μυρίζει πραγματικά υπέροχα!
Connect with us

Ξεχωριστα

Έξυπνος τρόπος για να κάνουμε το πλυντήριο να μυρίζει πραγματικά υπέροχα!

Σε όλους μας έχει τύχει να έχει τελειώσει το πλυντήριο, να βγάζουμε τα ρούχα για να τα απλώσουμε και αυτά…. πάλι να μυρίζουν! Η μυρωδιά αυτή δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από μούχλα που έχει συσσωρευτεί στο εσωτερικό του πλυντηρίου. Ωστόσο, οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν πως να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι κάτι […]

Σε όλους μας έχει τύχει να έχει τελειώσει το πλυντήριο, να βγάζουμε τα ρούχα για να τα απλώσουμε και αυτά…. πάλι να μυρίζουν!

Διαφήμιση

Η μυρωδιά αυτή δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από μούχλα που έχει συσσωρευτεί στο εσωτερικό του πλυντηρίου. Ωστόσο, οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν πως να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι κάτι δύσκολο όμως. Απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και σύντομα το πλυντήριο σας θα μοσχομυρίζει!

Θα χρειαστείτε:

  • Λίγο χλωρίνη
  • 0,5 λίτρο ξίδι
  • Λαστιχένια γάντια
  • Μια παλιά πετσέτα
  • Μια παλιά οδοντόβουρτσα

Πρώτα αναμίξτε την χλωρίνη με λίγο ζεστό νερό σε αναλογία 50/50. Στη συνέχεια, φορέστε τα λαστιχένια γάντια και μουσκέψτε την πετσέτα με την αραιωμένη χλωρίνη και απλώστε την κατά μήκος πίσω από το λάστιχο στεγανοποίησης! Αυτό το σημείο είναι ο πραγματικός ένοχος όταν το πλυντήριο σας μυρίζει.
11

Αφήστε την πετσέτα να μουσκέψει για 30 λεπτά.

Διαφήμιση

12

Τελειώστε τα επίμονα σημεία με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Στεγνώστε τα πάντα.

13

Έπειτα ενεργοποιήστε το πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία.
Αλλά δεν τελειώσαμε. Για να αφαιρέσετε υπολείμματα αλάτων, θα πρέπει να ξαναβάλετε σε λειτουργία το πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία αυτή τη φορά με ξίδι. Είναι σημαντικό στην δεύτερη φορά να βάλετε ξίδι και όχι στην πρώτη. Η χλωρίνη και το ξίδι είναι δηλητηριώδης συνδυασμός. Ρίξτε ξίδι στην ειδική θήκη για το απορρυπαντικό και βάλτε σε λειτουργία το πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία. Αυτό ήταν!
14

Αυτός είναι ο τρόπος που θα μετατρέψετε το πλυντήριο με μυρωδιά μούχλας σε ένα καθαρό πλυντήριο. Επιπλέον, η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

15

Credit: hefty.co

Το διαβάσαμε εδώ: fanpage.gr

Διαφήμιση
×
Πάστα Σοκολάτα, Κόλαση!