ΥΛΙΚΑ

Διαφήμιση

1200gr γλυκοπατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Για τη σως
5 μικρά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 μικρό τσαμπί σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
3 κ.σ. λευκό ξίδι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα στους 200 oC.

Τοποθετούμε τα κομμάτια πατάτας σε λαδόκολλα, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Ψήνουμε για 30 – 35 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν οι πατάτες ένα χρυσό χρώμα.

Τοποθετούμε τις πατάτες σε θερμοκρασία δωματίου.

Αναμιγνύουμε καλά τα υλικά της σως και περιχύνουμε τις πατάτες μόλις αυτές έχουν κρυώσει.

Διαφήμιση

Καλή σας απόλαυση!

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠολύ γευστικό σουφλέ ζυμαρικών με τυριά
Επόμενο άρθροΈτοιμη η μαρμελάδα βερίκοκο για κρουασάν και όχι μόνο