Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tatiana Danassis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υπέροχο κολατσιό για όλες τις ώρες!

Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι
3/4 κεσεδάκι ελαιόλαδο
3 αυγά
400 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
Λίγη ρίγανη και θυμάρι
Μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Σουσάμι για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με το λάδι και το γιαούρτι

Προσθέτουμε το κοσκινισμένο το αλεύρι λίγο-λίγο και στο τέλος το τυρί κομμένο σε μικρά κομματάκια

Πλάθουμε στο μέγεθος που θέλουμε, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε μισή ώρα περίπου στους 170 βαθμούς, ανάλογα με το φούρνο.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tatiana Danassis “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤα καλύτερα τυροπιτάκια κουρού
Επόμενο άρθροΠολύ πετυχημένο μανταρίνι γλυκό με ωραίο χρώμα