Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

ΥΛΙΚΑ
250 γραμμαρια μαλακο βουτυρο σε κυβακια,
1 κροκο αυγου,
100 γραμμαρια αχνη ζαχαρη,
3 κουπες αλευρι αυτο το κοιταμε οταν ριχνουμε,
1 βανιλια,
1 κουταλακι του γλυκου μπεικιν παουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο,τον κροκο,την ζαχαρη και την βανιλια και τα δουλευουμε

Διαφήμιση

Ριχνουμε χουφτα χουφτα αλευρι και ζυμωνουμε!Θελουμε αφρατη ζυμη

Απο αυτη την ζυμη την χωριζουμε σε 3 κομματια τα.δυο μικροτερα!Στα δυο μικροτερα αφου τα τοποθετουμε σε μπολ το καθενα βαζουμε στο ενα 1 κουταλακι του γλυκου κακαο και 2 κουταλιες γαλα και το ζυμωνουμε

Βαζουμε στο αλλο 4 κουταλακια του γλυκου κακαο 3 κουταλιες της σουπας.γαλα και το ζυμωνουμε

Παιρνουμε την λευκη ζυμη την τοποθετουμε σε λαδοκολα και με τον πλαστη ανοιγουμε φυλλο

Κανουμε την σκουρη ζυμη μικρες μπαλιτσες και τις τοποθετουμε παμω στο φυλλο και τις παταμε

Κανουμε και την αλλη ζυμη μικρες μπαλιτσες και τις τοποθετουμε πανω στις σκουρες και τις παταμε

Παιρνουμε ενα ποτηρι και με το στομιο του κοβουμε δισκακια

Τα τοποθετουμε στην λαδοκολα στο ταψι και τα.ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο για 15 λεπτα

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΗΡΘΑΝ Τα καλύτερα μελομακάρονα! Τραγάνα στο εξωτερικότους και μελωμένα από μέσα!
Επόμενο άρθροΤυροπιτάκια τραγανά και εύκολα της στιγμής..!!