Θα γίνει χαμός.. Νόστιμα κρουασάν με γέμιση μιλφέιγ
Connect with us

Γλυκα

Θα γίνει χαμός.. Νόστιμα κρουασάν με γέμιση μιλφέιγ

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ:

1 ποτγρι και ακομα ενα μισο νερο χλιαρο,
1 φακελακι ξερη ναγια,
7 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,
μισο ποτηρι σπορελαιο, μ
ια πρεζα αλατι,
1 βανιλια,
980 γραμμαρια αλευρι φαριναπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε το νερο-μαγια-ζαχαρη στο μπολ και ανακατευουμε με.συρμα!Ριχνουμε το σπορελαιο-αλατι-βανιλια και ανακατευουμε με συρμα!Ριχνουμε 3 ποτηρια αλευρι και ανακατευουμε με.ξυλινη κουταλα

Τελος προσθετουμε το υπολοιπο αλευρι σιγα σιγα και ζυμωνουμε!Σκεπαζουμε την ζυμη για 1 ωρα

ΚΡΕΜΑ:
Βαζουμε στην κατσαρολα 3 ποτηρια γαλα φρεσκο 4 κουταλιες.της σουπας.ζαχαρη ανακατευουμε και ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας γεματες.κορν φλαουρ με 2 κουταλιες αλευρι ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και προσθετουμε 1 βσνιλια,2 κουταλιες της σουπας βουτυρο και ανακατευοντας την κατα διαστηματα την αφηνουμε να κρυωσει

Διαφήμιση

Τοποθετουμε την ζυμηνστον παγκο και την κοβουμε σε.6 κομματια

Αυτα τα κομματια τα φτιαχνουμε μπαλιτσες τις οποιες μπαλιτσες ανοιγουμε μικρα.φυλλαρακια!!Τα βουτυρωνουμε και ανα 3 το ενα πανω στο αλλο κανουμε 2 φυλλα

Τα κοβουμε τριγωνα τοποθετουμε γεμιση κρεμας και τα κλεινουμε και τα τοποθετουμε σε βουτυρωμενο καλα ταψι!Τα σκεπαζουμε για.30 λεπτα

Τελος τα αλοιφουμε με.γαλα φρεσκο και τα.ψηνουμε.στους.180 βαθμους.προθερμασμενο για 25 λεπτα φυσικα τον φουρνο

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!