Διαφήμιση

Υλικά
• 4 πατάτες κομμένες σε κύβους
• 3 αυγά
• 250 γραμμάρια κιμά
• Αλάτι, πιπέρι
• Λάδι
• Τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση
1. Τηγανίστε τις πατάτες σε καυτό λάδι , αλατίστε και απλώστε τες σε πυρέξ.
2. Τσιγαρίζετε το κιμά και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι.

3. Χτυπήστε τα αυγά , αλατίζετε ελαφρά και ρίχνετε πάνω από το κιμά. Ρίξτε το τριμμένο τυρί τσένταρ σε όλη την επιφάνεια.
4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 180 ° μέχρι να ροδίσει ..

via

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣπιτικός Γύρος κοτόπουλου με χειροποίητη πίτα
Επόμενο άρθροΥγιεινή Μαγειρίτσα με Μανιτάρια – Φανταστική