Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 πιπεριά καυτερή – κέρατο
2 πιπεριές χρωματιστές
μανιτάρια (προαιρετικά)
80 ml λάδι
60 ml ξύδι μπαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
1 κουταλιά ζάχαρη καστανή
κόλιανδρο ξερό
δυο κλωνάρια δενδρολίβανο

Εκτέλεση
Πλένω το κρέας και το στραγγίζω. Καθαρίζω το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα κόβω σε χοντρά κομμάτια. Βάζω το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά και προσθέτω το κρέας κατόπιν τα λαχανικά και το αλάτι και τα αφήνω να βράσουν για 45’ – 1 ώρα περίπου ανακατεύοντας (μέχρι να μαλακώσουν).

Δες και αυτό!
Λεμονάτη Τηγανιά σε 6 βήματα

Πασπαλίζω με τη ζάχαρη και μετά 1’ προσθέτω το ξύδι και ίσως μια κουταλιά νερό. Αφήνω να μαγειρευτεί για 5’ ακόμα. Το σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, κόλιανδρο και δενδρολίβανο.

Δείτε περισσότερα :  gevseis

Διαφήμιση